Skellefte !!

Haha, nu är jag hos mormor&morfar i skellefte, ska köpa examenskläder (!) tihi.. men just nu tänker jagh mest på att dom har så roligt tangentbord, det licksom "klickar" när man trycker ner knapparna ! haha*
men i vilket fall så kan jag skriva lite om vad jag hade tänkt köpa för examenskläder ;
[en vit klänning, klanske från indiska ?
[färgade tajts/leggings (typ rosa, lila, blå, gul, orange osv osv)
[skor i samma färg
[eget halsband med matchande pärlor (ska göra själv)


blir det snyggt tror ni ?! jag tror det. Kan se om jag hittar bilder imorgon när jag köpt det och lägga upp det här !

Örhängen .. :]

Igår kväll gjorde jag ett par egna örhängen för första gången :} haha, jag känner mig stolt, men vi hade inga "örhängesgrejjor" (det man stoppar i hålet i örat) hemma så jag har inte hett fasst några.. iallafall så har jag tagit kort på dom, men bilderna är sämst eftersom jag var tvungen att ta med mobilen då jag har lyckats sitta på min kamera.. den låg under sitsen i en fotölj, jag vet inte hur den hamnade där, men nu är den på lagning, hoppas bara att garantin gäller när man suttit på saker.. "/

      < haha, söta va !?

Hm,

har just varit på Frasses och ätit mat, jag hade två argument till varför vi skulle fara.
1) pappa är ju i uppsala och han äter säkert (!!) ute
2) då slipper ju du laga mat, mamma !
om ni undar varför pappa är i uppsala är det för att han är på jobbintervju för ett jobb på kanarieöarna i höst. :} och jag vet inte riktigt om jag gillar idén eller inte. !
men blir det av får jag väl blogga därifrån i höst.

kram


Ridlektion

Ikväll hade jag ridlektion :) och vi red ut, haha , det var ju inte typ halft snöstorm som förra gången. "/ och det var ju bra, för det ska ionte vara snöstorm i maj ! eller hur !?!
i vilket fall så hade jag grappe och red barbacka :) lite läskigt i traven, men grappe är endå den sötaste hästen på ridskolan! <3 och han är så bra att rida barbacka på, svankryggig och ganska tjock :) inte behöver man någon sadel, ett extra + är att han travar sakta och inte så skumpigt!
och i veckan är det sauronvecka! <3 fasst jag ska till ume och spela fiol på tisdag (ledig från skolan :] )
 < min fina fiol, värd 4100 kr !!

Helg :)

Ja, nu är det väl helg då. Och vissa har ju ätit godaste kycklingsalladen till middag! *mums!
idag började jag också på ett par örhängen på slöjden till morsdag, men jag han inte färdigt och kommer inte hinne ge dom till mamma, jaja hon får de v'l senare då :( men det är inte lika kul.
men jag har typ inget att skriva, jag har börjat nörda på www.stardoll.com haha, igentlighen inte så kul, men beroende framkallande, heter i vilket fall stalltokjan där. :)

BAJS !

Joo, jag har skottat kaninbajs hela dagen idag typ. :| Vi hade värsta bajs-och-kissigt-sågspån s högen bakom garaget, och det brukar ibland blåsa lite på grannarnas tomt, så jag fick skotta bort det idag. "/ och det var ingen liten hög heller, typ 1x2x1 m .! Fasst nu ligger den på ett släp istället och ska köras iväg till skogen där den får ligga tills den ruttnar bort. *adjö, kära hög, glömmer dig aldrig !


Inaktiv,

Eller, ja, om man kan va det. Fasst jag har ju typ inte skrivit på länge så man kan nog säga att jag varit det i typ två dar.. *hmm..
jaja, i lördags var jag hela dan på tanne och smörje tre träns på hela dan + en ridtur på faxe och pilsnerkorv (jag åt pilsnerkorv, red inte på den ). :) for dit vid 11 och kan hem halv 6. heldag
när jag kom hem fick jag kratta, ska ha biståndsdag från skolan på måndag, men det typ snöregnar nu och ska göra det imorgon med, så jag krattade igår istället.
sen idag tog jag och lina med agnes till tanne och pysslade med sauron utan att rida. :) han älskar att bara bli pysslad med.
+ att jag hade ridlektion ikväll. red barbacka på grappe och galopperade. ' iiih! ' och hade typ helskodda ridbyxor. bruna med vitt hår. :) det nya modet ;)

Läxa "/

Läxa, läxa, läxa, LÄXA och Läxa, är vad jag borde göra nu, men jag orkar inte. Har typ övermkt och Noprov på tisdag.. Men då får vi ha anteckningar, så man behöver inte plugga särsilt mkt. :) Annars har jag inte gjort mkt idag. Typ gått hem från skolan i först solsken, sen hagel, sen regn och sist snöstorm typ. Och nu är det soligt igen "/. Mysko väder.
Idag fyller faktiskt Sauron år! <3 Men kunde inte fara ut till honom pga m&p jobbar. :( Men ni kan ju kika in på hon som äger honoms blogg. www.tanne.blogg.se :) Där kan ni se massvis med söta bilder! <3 Och Sauron är ju söstast! *tihi

Skola

Jobbigt med skola, och mkt läxor. Typ franska till torsdag, engglosor till torsdag me och hade matteprov idag. "/ Jag säger då det bara, usch!
Jaja, jag får väll ha läxkväll på onsdag elr nåt. Dessutom kan jag gjädja alla pessimister med att jag inte pallade att hoppa suts igår och klarade därför inte provet. Det är sviinläskit att hoppa studs! (Det är när hästen hoppar tre hinder utan att ta några steg imellan, typ hopp-hopp-hopp !!) *läskigt !
Men jag ska få göra om det senare i år nån gång. Om jag vågar. Några tips ? Hur ska jag våga?

Ikväll ska jag fara till Sauron!<3 Han är ju seriöst världens gulligaste ponny, ! Älsk.


Design,

Hur ändrar mân så man får en "bild" längst upp på bloggen? Jag ska försöka list ut det själv, men tror inte jag kommer på det. Om du vet och vill dela med dug, kommentera inlägget och berätta hur! För jag har ingen aning.

Idag har jaf inte gjort nåt speciellt, (as usual) men m&p har stuckit iväg me raggarbilen och blir bort läänge. "/ Så jag och syrrorna är ensamma hemma.
Inte så kul en lördagkväll..


Sommar ?

Nu kankse man kan säga att det är sommar? Det verkar då så just nu. :) Varmt väder och myrorna i våran myrstack har krupit fram på gräsmattan, så det finns ju hopp om ännu en sommar. Men det kasnke börjar snöar igen? Vi brukar ha snö till midsommar ibland annars så. Kanske blir det en tidig sommar? Man får ju hoppas och se. :)

Idag började jag och syrran tömma våran ena utakaninbur som var full i sand, nu är den halvfull, för att kaninerna som bodde i den förra sommaren fixade ett eget tunnelsystem under marken genom golvet på den. Visste ni att sand är verkligt tugnt? Typ 300000000 ton per spade elr nåt !!! Nu har jag ont i ryggen.

   Tre av ninisarna, Sicksack, Vilmer, Melon

Segt..

Sjuk idag igen men mår bättre så far nog till skolan imorgon. Okej, jag skrev det i onsdags eller när det nu var också.
Tänkte berätta lite mer om mig i det här inlägget också. Jag heter då Sara och är 13 år. Går i 7:an och ska börja 8:an till hösten. Bor hemma i ett rött hus med mamma, pappa, Lina och Agnes. Jag har fyra gerbiler, sex kaniner, två fiskar och en hund hemma. Plus att jag då rider lektion på ridskolan en dag i veckan och varannan vecka rider en ponny två tre gånger kanske.
Jag vet ett jag är sämst på att berätta om mig själv, men om ni undrar nåt kan ni ju kommentera ocg fråga.. :)


Söta små småsyrror! <3

Har suttit och tittat på film hela dagen och mår dåligt. "/ Nu senast har jag tittat på en gammal video från typ 2003 lr nåt och ni skulle se mina småsyrror på den, Agnes, minsta, är typ högst en meter hög och har en normalsor ishockeyhjälm på huvudet. <3 Lina, större, är också såå söt!

En annan sötsak jag ska skriva om nu är världens gulligaste lilla ponny Sauron. Liten och vit med lockig man och mjuk mule! <3

   


Sjuk..

Idag är man då sjuk, inte så bra. Men så är det.. Fasst jag mådde värre igår. Då hade jag svinont i huvudet och var jätte yr. Nu mår jag bättre och har bara lite ont i huvudet, så imorgon ska jag nog till skolan i alla fall..


RSS 2.0